Acum citesti
Biciclete PUMA pentru 2011

Pentru Puma, sezonul 2011 aduce nu mai putin de patru modele noi in gama. Deoarece culorile sunt foarte asemanatoare cu cele ale modelelor precedente este destul de greu sa le distingi. Puma nu produce aceste biciclete „in-house”, ele provin de la diversi furnizori, precum Biomega.


Anul viitor vom regasi doua modele pliabile in gama Puma, Disko cu roti de 24′ si Pico cu roti de 20′. Pico va avea montat in partea frontala si un portbagaj pentru transportul diverselor bagaje. Modelul Funk va reprezenta gama de fixieuri Puma, fiind dotata si cu o roata posterioara de tip flip flop (se poate transforma in fixie sau single speed).


Pentru biciclistii cu necesitati de transport speciale, exista acum modelul cargo Mopion. Forma poate fi numita oricum, dar numai conventionala nu si cantareste 22 de kg. O caracteristica comuna a bicicletelor Puma 2011 este portbagajul, acestea fiind nu doar atractive din punct de vedere al aspectului (subiectiv) dar si practice.


In galeria foto, vei putea regasi si cateva poze de la EuroBike 2010 cu noile modele de biciclete Puma.Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × 5 =