Acum citesti
Biciclete Felt 2011 la Eurobike

noutati_eurobike


Felt a prezentat la Eurobike 2010 mult asteptatul model Edict LTD si modelul Virtue Team in varianta cu cadru din carbon. Felt Edict LTD este un full suspension pentru cursele de Cross Country ce beneficiaza si de un nou sistem de suspensie. Bascula nu beneficiaza de articulatie in dreptul drop-out-urilor, cei de la Felt sustinand ca acest sistem va conferi o rigiditate mai buna cadrului si va scadea din greutatea totala a acestuia. In orice caz, atat triunghiul frontal al cadrului cat si bascula sunt realizate din carbon iar greutatea cadrului impreuna cu amortizorul Rock Shox Monarch nu depaseste 1.8 kg! Pivotul principal este localizat imediat desupra angrenajului.


Echiparea modelului Felt Edict LTD va fi asigurata cu componente Sram XX iar cursa de amortizare este de 100 mm, atat pentru fruca cat si pentru bascula. Pretul va fi de aproximativ 8.000 euro.


Bicicleta Felt Virtue Team primeste anul acesta un cadru realizat din carbon. Greutatea cadrului este mai mare decat cea a modelului Edict LTD, cantarind impreuna cu amortizorul spate 2,4 kg. Datorita sistemului Equilink utilizat pentru acest model, utilizatorul bicicletei are posibilitatea de a alege intre o cursa de 120 sau 130 mm pentru bascula. Furca ofera un „travel” de 120 mm.


La standul celor de la Felt au putut fi admirate si alte modele, atat cursiere cat si bmx-uri sau noile biciclete urbane, unele chiar foarte interesante si aratoase. De mentionat sunt si bicicletele single speed/fixie. Consulta pozele de mai jos pentru a vedea aceste modele.



Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

10 + 2 =