Acum citesti
Biciclete Santa Cruz 2011 la Eurobike

noutati_eurobike


Santa Cruz prezinta doar doua noutati pentru 2011, adaugand gamei actuale modele Nickel si Butcher. Modelele Santa Cruz Nomad C si Syndicate V-10 au suferit diverse modificari pe care le vom prezenta in acest articol. Sub motto-ul „keep it simple”, Santa Cruz lanseaza modelul Nickel. Renuntand la sistemul de amortizare pentru bascula VPP, acestia doteaza full suspension-ul Nickel cu un sistem simplu, ce beneficiaza de un singur pivot. Sistemul este eficient, asigura o cursa de 125 mm si are un comportament neutru.


Modelul Butcher a fost prezentat oficial in primvara acestui an si este dedicat probelor de All Mountain. Beneficiaza de acelasi sistem de amortizare „Actual-Pivot-Point” insa cu o cursa de 150 de mm. Preturile pentru aceste doua modele se anunta a fi competitive.


Santa Cruz Nomad C primeste pentru 2011 un cadru din carbon (atat triunghiul frontal cat si bascula). Bicicleta este acum mult mai stabila si a pierdut aproximativ 500 de grame din greutate, comparativ cu modelul din aluminiu. Cursa de amortizare ramane neschimbata atat pentru bascula cat si pentru furca, adica 160 de mm. Ideala pentru o bicicleta de enduro.


Modelul pentru downhill Santa Cruz Syndicate V-10.4 beneficiaza de asemenea de un cadru realizat din carbon iar cu aceasta ocazie se bucura de o cura de slabire. Greutatea totala a modelului va fi astfel de doar 16 kg in conditiile in care echiparea pentru cursele de downhill este completa. Bascula este realizata insa din aluminiu si este imprumutata de la modelul Driver 8 permitand o cursa de amortizare de 220 sau 254 mm, in functie de setarile alese de rider.


Santa Cruz Jackal 2011 beneficiaza doar de un upgrade de componente si cateva culori noi. In rest, geometria si forma cadrului raman neschimbate pentru noul sezon.



Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fifteen + 11 =