Acum citesti
Bianchi lansează bicicletele semnate de Gucci

Cei doi producători italieni și-au unit forțele pentru a produce două biciclete care îmbină utilul cu elegantul, cel puțin dacă este să acordăm credit spuselor lor. Cele două poartă semnătura directorului de creație al Gucci, Frida Giannini.

Deși niște biciclete de fițe ar fi ultimele lucruri pe care cineva ar cheltui o sumă considerabilă, totuși trebuie să ne amintim că Italia este țara cu cel mai mare consum de produse de lux. Așadar, niciun italiano vero nu va scăpa ocazia de a achiziționa unul din aceste modele.

Și, până la urmă, cele două biciclete nu sunt niște kitsch-uri, chiar deloc. Prima, Gucci Pista, este o bicicletă autentică de velodrom, cu pinion fix, făcută din oțel, ca pe vremurile bune. Singurele adaptări sunt ghidonul drept și frânele, două elemente esențiale unei deplasări sigure prin oraș, mai ales dacă nu ești inițiat în tainele unei fixie.

Cea de-a doua, Gucci Sport, este o bicicletă mai sportivă, dar nu cu mult, deși acesta ar fi scopul ei. Având componente de carbon și câteva caracteristici mai performante, este potrivită unor ieșiri de weekend până la pădure, cu condiția ca aceasta să fie aproape de tine.

Bicicletele Bianchi by Gucci sunt disponibile în magazinele Gucci din orașe precum Roma, Milano, Paris, Londra, New York, Los Angeles, Las Vegas, Honolulu, Tokyo, Hong Kong, Seoul și Singapore.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 × three =