Acum citesti
Sexy Bicycles, noua marcă de fixie-uri chic

Nu afirmăm ceva nou dacă spunem că bicicletele au devenit pentru unele persoane accesorii de modă în aceeași măsură sau poate chiar mai mare decât scopul lor inițial, acela de transport ori relaxare. Sesizând această tendință, firma australiană Flying Machine Bicycle Design a lansat o marcă proprie destinată segmentului descris mai sus, intitulată Sexy Bicycles.

În total, compania de la Antipozi a pregătit 9 modele sub noua marcă. Fiind menite pentru cei care țin mult la aspectul vizual al acestora, culorile pot fi ales chiar de către client, după gustul și pe placul său. Totuși, nu toată lumea poate sau dorește să pedaleze pe o bicicletă cu pinion fix prin oraș, motiv pentru care toate cele 9 modele sunt disponibile în variantă cu pinion liber sau cu butuc cu schimbător de viteze Shimano Alfine de 8 sau de 11 viteze în caz că viitorul posesor dorește mai multe rapoarte de angrenaj. Varietatea acestor biciclete nu se oprește aici, clienții putând alege între un ghidon ca al bicicletelor de velodrom, ghidon drept (flat) sau cu coarne de contratimp, dacă excentricitatea trebuie afișată. Cadrele se înscriu în tiparul bicicletelor singlespeed care au devenit o modă în ultimii ani, realizate fiind din oțel CrMo.

Oferta completă o poți găsi pe site-ul producătorului. Prețurile variază între 1.400 și 1.900 de dolari australieni, dar pot crește în cazul în care dorești personalizarea bicicletei.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

6 + seventeen =