Acum citesti
Suplest prezintă încălţăminte nouă de şosea, xc şi all mountain

Suplest, o companie elveţiană, prezintă o nouă serie de încălţăminte pentru ciclism pe care o adaugă la colecţia deja mare de echipament pe care o oferă. Suplest S8+ este modelul de top şi este disponibil în variante de şosea sau munte.

Suplest S8+ Street Racing _sosea 1

Partea superioară este fabricată dintr-o singură bucată de microfibră care se închide cu sistemul Atop peste limba Air Vent. Partea din faţă a pantofului dispune de două fante de ventilaţie în timp ce talpa primeşte şi ea două fante pentru ca aerul să se poată deplasa în voie şi răci talpa piciorului. La interior găsim un material aderent care are rolul de a împiedica piciorul să iasă din pantof. Branţul EVA este uşor şi pre-format. Acesta acţionează ca un tampon confortabil între laba piciorului tău şi duritatea tălpii din carbon. La versiunea pentru şosea mai avem şi nişte tampoane din cauciuc instalate la călcâi şi vârf pentru aderenţă mai bună pe asfalt

Suplest S8+ Street Racing _sosea 2

Greutatea declarată pentru modelul de şosea Suplest S8+ Street Racing este de doar 235g mărimea 42. Culorile disponibile sunt alb, roşu şi verde.

Modelul pentru cross country, Suplest S8+ Cross Country, dispune de aceleaşi specificaţii însă mai adaugă întărituri suplimentarea pentru degete plus benzi rigide TPU pe partea inferioară a pantofului. Greutatea declarată este de 335g pentru mărimea 42.

Suplest S8+ Cross Country

Pantoful Suplest X.1 Trail este unul cu totul nou pentru compania elveţiană. X.1 Trail combină partea superioară confortabilă cu zonele rigide din nailon din talpă pentru eficienţă la pedalare. Pantoful este destinat celor cărora le place All mountain-ul. La fel ca şi pantoful pentru cross country X.1 primeşte întăritură pentru degete. însă pentru că la All mountain mai şi împingi sau chiar cari în spate bicicleta, pentru aderenţă sporită X.1 primeşte talpa SupTraction.

Suplest X.1 Trail

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

8 − 1 =