Acum citesti
RideFarr anunță gentuța de instalat “în” ghidon

Inovația nu contenește să ne uimească, iar din această categorie face parte și noul ghidon cu „Storage Bag” de la RideFarr, care aduce un plus de confort pentru ghidoanele bicicletelor de șosea, fie că sunt cursiere, pentru triatlon, ciclocros sau gravel.

Ghidonul Farr Aero Gravel Alloy are o formă specială, cu o buclă suplimentară în față ce permite instalarea unei gentuțe sepeciale în gaura astfel formată. În plus, pe bucla respectivă poate fi instalată lumina față spre exemplu. Ghidonul este fabricat din aluminiu 6061-T6, este disponibil cu lățimile de 42, 44 , 46 cm, iar greutățile sunt de 42cm – 480g / 44cm – 500g / 46cm – 520g.

Gentuța RideFarr Storage Bag, care poate fi instalată în interiorul acestui ghidon, este compartimentată la interior. Dedesubt vei găsi în plus și o cordelină elastică cu care mai poți transporta o jachetă de ploaie spre exemplu.

Gentuța este fabricată din material robust Cordura 1000D la exterior, la interior căptușeala fiind moale, pentru a-ți proteja lucrurile. Aceasta se extinde în sus formând un tub, permițându-ți astfel să adaugi mai multe lucruri. Când vrei o să închizi tot ce trebuie să faci este să strângi acea căptușeală, iar deasupra tragi „capacul” din materialul exterior rezistent. Gentuța mai are un buzunar cu fermoar pe capac, unde poți pune spre exemplu telefonul, portofelul, harta etc.

Prețuri și disponibilitate

Ghidonul este disponibil la prețul de 99$ în timp ce gentuța va fi disponibilă din luna mai 2020, iar prețul nu este încă anunțat.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eighteen − 10 =