Acum citesti
Abus Granit Extreme 59, un antifurt de valoare

Cel mai nou antifurt introdus în colecția proprie de către cei de la Abus este Granit Extreme 59 și ar face bine să fie cel mai cel antifurt, căci prețul recomandat de vânzare nu este deloc mic: 279$.

Greutatea acestuia se învârte undeva în jurul a 3 kilograme, masă în care sunt incluse toate tehnologiile care îl fac un coșmar pentru hoții de biciclete, dar care și înalță prețul spre culmi nebănuite. Practic, cei de la Abus au făcut câteva downgrade-uri unui antifurt pentru motociclete și astfel a rezultat Granit Extreme 59. Zalele sale sunt pătrare, în loc să fie rotunde, iar mecanisul de închidere este certificat cu distincția Sold Secure Gold, printre cele mai înalte în această privință. Modelul va fi disponibil în două mărimi, 310 x 111 x 16mm și 260 x 111 x 16mm. Detaliile complete pot fi găsite pe site-ul producătorului.

Vezi Comentarii (4)
  • Ar fi interesant ca atunci cand faceti un review la un sistem antifurt sa il testati, sa incercati sa il taiati sa vedeti in cat timp puteti fura bicicleta :))

  • Subscriu. Ar fi extrem de utile niste review-uri de antifurturi, ieftine, scumpe, de orice fel!

    Sa fim seriosi, hotii de biciclete de dau mult de furca si nu prea ne ajuta nimeni in privinta asta. Intr-un an, mie si prietenei mele ne-au fost furate 3 biciclete dintre care una asigurata cu antifurt foarte solid si una chiar de la rastelurile unei terase din centru. Nu au nicio limita.
    Si sunt sigur ca nu suntem singurii! Hotii nu mai au limite.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fourteen + five =