Acum citesti
KRYPTONITE îmbunătăţeşte antifurtul Mini după discuţii cu bicicliştii

Furtul bicicletelor a fost şi este o meserie apărută odată cu invenţia acestei maşinării. În acelaşi timp proprietarii bicicletelor şi producătorii de antifurturi s-au luptat de la fel de multă vreme să preîntâmpine sau să împiedice asemenea evenimente. Kryptonite este unul din liderii mondiali în materie de antifurturi pentru bicicletă, o marcă prezentă şi în România.

Kryptonite mini plus 3

Recent Kryptonite a avut o serie de discuţii cu bicicliştii urbani din mai multe oraşe din lume pentru a primi din partea lor un feedback folositor pe care sa-l integreze în viitoarele produse sau care să ducă la îmbunătăţirea produselor deja existente. Feedback-ul oferit de biciclişti s-a rezumat în mare la 3 probleme: flexibilitate şi potrivire, rezistenţă şi o singură soluţie de încuiere pentru toată bicicleta.

Kryptonite mini plus 2

Unul din cele mai interesante produse îmbunătăţite este noul Kryptonite Messenger Mini care devine Mini +. Acesta este acum mai lung şi mai lat, dar mai primeşte şi o buclă suplimentară ce poate fi folosită la blocarea unei roţi. Astfel, în loc să fi nevoit să cari cu tine două antifurturi, unul pentru cadru şi unul pentru roata faţă, sau să trebuiască să demontezi roata faţă pentru a o lega de cadru folosind un singur antifurt, acest nou antifurt le blochează pe amândouă folosind un singur lacăt.

Kryptonite mini plus 1

Noul Messenger Mini + este acum mai subţire, doar 11mm în loc de 13, pentru a fi mai uşor. Însă rezistenţa nu este mai scăzută mulţumită noului oţel folosit Max Performance. Securitatea este îmbunătăţită şi la nivelul cheii. Astfel noul Mini foloseşte o broască cu cilindru Duocore ce dispune de discuri anti-rotaţionale care previn ruperea în interior a cheii. Greutatea antifurtului Mini este de 830 gr, iar Mini+ 1,14 kg. Preţurile sunt de 74,95$ respectiv 85,95$.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

14 + sixteen =