Acum citesti
45NRTH Dillinger 5: anvelope de iarnă pentru Fatbike-uri

45NRTH lansează pentru posesorii de Fatbike-uri un set de anvelope de iarnă, cu ținte metalice. Chiar dacă iarna pare să fi trecut, aceștia au considerat că o astfel de anvelopă era cât se poate de necesară, în special datorită faptului că din ce în ce mai mulți utilizează Fatbike-uri pe zăpdadă, iar data de lansare este încă relativ îndepărtată.

dillinger_5_1

Lățimea anvelopei spune totul despre dimensiunile acesteia: cu cei 5 inch ai săi (adică aproape 13 cm), se numără și pentru cele mai groase anvelope de biciclete construite vreodată. Chiar dacă această anvelopă este inspirată din vechiul model care avea o lățime de 4 inch, producătorului nu i-a mărit pur și simplu dimensiunile ci a modificat și carcasa exterioară, mai precis profilul.

dillinger_5_2

În versiunea cu 120 tpi, această anvelopă va costa 250$/bucata. Iar dacă vei vrea s-o achiziționezi fără țintele metalice, aceasta va costa 175$.

dillinger_5_3

Este compatibilă cu jante a căror lățime se încadrează între 65 și 100mm. Va fi disponibilă începând cu toamna lui 2014.

via 45NRTH

 

Vezi Comentariu (1)
  • Ce bine arata cauciucurile acestea. Pare ca iarna nu mai e o problema pentru biciclisti. Bine, pentru cei care isi permit sa-si cumpere astfel de anvelope. Dar de aratat, arata excelent, nimic de zis.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × 3 =