Acum citesti
Rocket Bike Fest Cernica 2021! Ziua când toată familia pedalează!

Pedalezi, te distrezi, donezi la Rocket Bike Fest ediția 10!

Pe 25 septembrie, în Pădurea Cernica se dă startul ediției aniversare Rocket Bike Fest 2021 – un concurs de ciclism cross-country, pentru întreaga familie. Iubitorii de distracție pe două roți vor petrece o zi în aer liber, cu trasee pentru toate categoriile de vârstă și dificultate, cu multe surprize, jocuri, concursuri și premii într-un eveniment organizat de Asociația Help Autism cu sprijinul Tema Energy, Decathlon și Noriel în beneficiul adolescenților cu minți aparte care fac terapie în apartamentele Help Home.

De la organizator:

Alături de competiția sportivă, Rocket Bike Fest rămâne un eveniment caritabil, toate fondurile colectate din taxa de înscriere vor merge către susținerea proiectului Help Home – un spațiu de exersat pentru un viitor acasă, în care adolescenții cu autism învață să fie autonomi și independenți.

Vom pedala, ne vom distra, iar în plus, vom face un gest de bine pentru tinerii cu minți aparte. Împreună îi ajutăm să spună „Pot Singur” la Rocket Bike Fest! Dacă îți place adrenalina, natura sau vrei să petreci o zi în familie altfel, te așteptăm cu mic cu mare la Rocket Bike Fest. Promitem o ediție de neuitat, cum altfel decât de nota 10!

Categoriile și traseele de concurs sunt gândite pentru a permite participarea pasionaților de biciclit de toate vârstele pe măsura abilităților lor: copiii de la categoria kids (0-11 ani) pedalează pe biciclete fără pedale, cu roți ajutătoare sau pe două roți pe un traseu în jurul cabanei, participanții de la junior (12-18 ani), hobby (19+ ani) și family (copil + părinte) vor parcurge de mai multe ori traseul de 6 km cu pasaje rapide, ruperi de ritm, cățărari scurte, drum forestier și single trail pe malul lacului, iar participanții de la noua categorie Pot Singur dedicată exclusiv persoanelor cu autism vor pedala în ritmul lor pe biciclete de spinning.

Evenimentul are loc în mod responsabil cu grijă față de comunitate și toți cei prezenți, respectând reglementările Covid 19. Participanții și însoțitorii, voluntarii și organizatorii care nu sunt vaccinați sau nu au confirmarea infectării prealabile cu SARS-CoV-2, pot face testul rapid antigen beneficiind de 50% reducere în laboratoarele Synevo.

Rocket Bike Fest ediția 10 este organizată cu sprijinul Synevo, Business Garden Bucharest, Autonom, Alpin 57 Lux, Farmec, MTB Academy, Western Ranch, Serviciul de Ambulanță București Ilfov, Crucea Roșie, Romsilva, Itsy Bitsy, Rock FM și FreeRider.

Înscrierile la eveniment se fac completând formularul de înregistrare pe www.rocketbike.ro

Sprijină concursul, alege going la evenimentul de pe Facebook și like paginii competiției pentru a fi la curent cu detalii ediției.

Citeste mai mult despre Help Home.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twenty + 16 =