Acum citesti
Bicicleta mea (26): Merida TFS 100 2007

George Botoacă ne trimite bicicleta zilei de astăzi și are câteva completări de făcut, pe care le vei putea citi sub fotografie.

Aceasta este bicicleta mea pe care o am din 2007, făcută din bucăți de la Pro Bike și care se upgradeaza pe sezon ce trece. A trecut prin toate stadiile prin care poate trece o bicicletă, a avut frane v-brake, apoi mecanice pe disc, iar acum are hidraulice pe disc (niște frâne Shimano de care sunt foarte mulțumit BR-M486). Prima furcă a fost un Marzoochi MX Pro air care în momentul în care am schimbat-o avea mulți kilometri la bord și a urmat o Rock Shox Tora 318, apoi un Rock Shox Recon și acum în sfârșit am ajuns iar la una pe aer, Rock Shox Revelation 409 dual air 140 mm.

În rest, piese s-au tot perindat pe ea, acum ajungând să am transmisie full Deore. Cadrul este cel care a rămas din 2007 până acum neschimbat, în rest toate componentele au fost schimbate. Weekend-ul trecut am avut una din cele mai faine ture de când mă dau cu bicicleta, din Sinaia am urcat la cota 1400 pe drumul de mașină, care din fericire era închis pentru mașini pentru că era zăpadă, dar pentru noi a fost perfect, am coborât pe drumul care duce la Stâna Regală, drum pe care la coborâre am pedalat mai mult decât la urcare pentru că zăpada nu era batătorită, dar tot ne-am distrat de minune.

Așteptăm în continuare fotografiile voastre, cu câteva cuvinte despre bicicleta pe care o dețineți, pe echipa @ freerider.ro. Nu uitați că este foarte important ca bicicleta să fie bine încadrată în fotografie (nu tăiată sau ciopârțită).

Vezi Comentarii (2)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

7 + seventeen =