Acum citesti
Bicymple, sau bicicleta simplificată. Oarecum…

După câteva secole de progres, se pare că bicicleta se îndreaptă spre celerifer, evident ceva mai actualizat, invenția de la care a pornit totul. Josh Bechtel (nu credem că are vreo legătură cu constructorii autostrăzii autohtone) și-a pus imaginația la contribuție și a creat Bicymple, o bicicletă cu totul neconvețională, asta dacă se cuvine să o numim bicicletă. Lanțul a dispărut, pedalele sunt alipite direct roții, dar te lăsăm să constați cât de potrivită îți este cu adevărat în filmul de prezentare de mai jos.

Vezi Comentarii (6)
  • Ionut: pai tu credeai ca redactorii free rider au stat sa urmareasca filmul? Nici pomeneala, au tras si ei 5 linii de text ca da bine la google, asa un film fara text apare mai greu in cautari. 🙂

  • @Mihai: ai dreptate, am corectat. In ceea ce priveste cuvantul cheie, macar daca ar fi fost ceva important in titlu, dar Bicymple nu cred ca va cauta nimeni, niciodata. 🙂 Scuze pentru eroare, il voi atentiona pe colegul meu care a redactat stirea.

  • Mie nu mi-se pare o „idee idioata” eu cred ca este chiar utila in unele situatii, fiind gandita ca o bicicleta de oras. si referitor la casca airbag este o ideea foarte buna, dar este tot pentru cei care merg cu bicicleta in oras cei care merg la lucru cu bicicleta si al doilea impediment este ca este prea scumpa, dar ca idee este foarte buna.

  • Sunt de acord cu Ionut,pare o idee fezabila,cu mici modificari:pivotarea pe roata din spate sa dispara,sa fie fixa ,ca la clasice,si sa puna frana si pe roata din spate,se poate pune…!Astfel modificata cred ca ar prinde pentru „urbanisti”!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × 3 =