Acum citesti
Where The Trail Ends rulează la Grand Cinema Digiplex

Cel mai spectaculos film din lume despre downhill va rula luni, 22 octombrie, de la ora 20:00, în exclusivitate la Grand Cinema Digiplex. În „Where The Trail Ends”  vei avea ocazia să descoperi unele dintre cele mai spectaculoase locații de pe pământ într-o expediție de mountain bike unică în lume.

Prezentat de Red Bull Media House și Freeride Entertainment, Where The Trail Ends urmărește aventurile celor mai buni mountain bikeri din lume pe parcursul a trei ani, în încercarea lor de a descoperi zone în care nimeni nu a mai făcut freeriding  vreodată.

Darren Berrecloth, Cameron Zink, Kurt Sorge, James Doerfling, Andreu Lacondeguy și încă o jumătate de duzina dintre cei mai buni freerideri din lume au ajuns la poalele Anzilor în Salta, Argentina, apoi în desertul Gobi din China, în Mustang, regiunea aproape secretă din Nepal, pe Fraser River din Columbia Britanică, cea mai vestică provincie a Canadei și în Utah, locul unde s-a născut ideea de freeriding.

Premiera mondială a filmului a avut loc în luna septembrie la The Pearl Theatre din Palms Casino Resort în Las Vegas în prezența a peste 1.800 de fani. Where The Trail Ends, unul dintre cele mai spectaculoase documentare sportive din lume, va rula o singură dată la cinema în România, luni, 22 octombrie de la ora 20:00, la Grand Cinema Digiplex în Băneasa Shopping City.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

14 + four =