Acum citesti
Mountain bike în România

Puteam intitula la fel de bine acest articol Câteva scene care țipă la tine să iei mountain bike-ul cu tine într-un weekend la munte. Montajul de față este un mix al celor mai bune ture filmate de Horia Mărușcă, un ghid montan îndrăgostit de bicicletă. Coborâri în viteză, cazături, urcări destul de dure, noroi, munte și multă bucurie pe fețele participanților la respectivele ture. Totul văzut la persoana I, prin prisma camerei de filmat.

O ultimă mențiune: nu te lăsa indus în eroare de primele 40 de secunde ale clipului.

Vezi Comentarii (2)
  • Mor cand ii vad cocotati pe seile alea ca strutii de n-ajung la pamant sa se sprijine, am auzit noi la bunicu ca piciorul trebuie sa fie drept, intins, mai mor cand ii vad 90% din timp stand pe sa, fara pic de coordonare, nu folositi fizica deloc, urcati dealuri cocotati ca strutii pe seile alea, majoritatea cursei v-o petreceti stand in maini

  • George, te rog sa-i scuzi ca nu-s atat de buni ca si tine……care comentezi din spatele monitorului.
    Tu mori de oftica ca unu se plimba cu saua sus, toti care vad postul tau mor pe d’astia ca tine care se cred ei mari si tari.
    Sti sa te dai cu bicla, bravo tie.Si? Te-oi fi nascut cu saua-n cur si expert in fizica.
    Privind cele ce se vad mai sus, fata de oamenii aia care stiu sau nu stiu sa se dea cu bicicleta tu esti mult inferior. Un filmulet foarte interesant in care, pe langa seile alea ridicate, apar si zone care trezesc amintiri frumoase multor cititori.
    2, stai jos !

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eighteen + twenty =