Acum citesti
Geantă și rucsac pentru bicicliști de la Chrome și Timbuk2

Dacă portbagajul sau coșul pe care îl ai pe bicicletă nu mai este util sau pur și simplu vrei o schimbare, poți apela la alte două accesorii pentru transportul cu tine a diferitelor chestii când ești pe bicicletă. Îți prezentăm geanta Lieutenant messenger de la Chrome și ruscacul Knockout de la Timbuk2.

Prima pe listă este geanta militărească a firmei Chrome (foto sus). Disponibilă în culori specifice ale armatei, adică negru, gri și verde, Lieutenant beneficiază de patru buzunare, două înterioare și două exterioare. Accesoriul mai numără și alte caracteristici care îi adaugă valoare, precum materialul impermeabil din care este fabricat exteriorul acesteia, breteaua care înconjoară umărul celui care o poartă confecționată cu bureți de spumă în interior pentru un plus de confort și breteaua care stabilizează geanta și care garantează faptul că aceasta nu va aluneca într-o poziție care să te încurce. Dimensiunile “locotenentului” sunt generoase, fiind lungă de 55 de centimetri, înaltă de 37 și având în profunzime circa 15 centimetri. Capacitatea în litri este de 26, iar un laptop de 17 inci încape fără probleme în geanta care costă 170$.

Trecând mai departe la Knockout al celor de la Timbuk2, acesta este un rucsac cu fermoar standard. În interior există 3 compartimente, dintre care unul este special gândit pentru a acomoda un laptop de 17 inci. Partea interesantă este că poți să îți personalizezi rucsacul pe site-ul producătorului înainte de a-l comanda. Prețul începe de la 129 de dolari pentru varianta de bază, dar poți opta și pentru cele mai de top, fabricate din materiale mai performante. Volumul total este de 30 de litri.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × 1 =