Acum citesti
Genți, rucsacuri și altele de la Timbuk2 fabricate din materiale reciclate

Timbuk2 a început anul trecut să introducă în gama sa genți pentru bicicliști, în special pentru cei care se îndeletnicesc cu curieratul, fabricate din materiale reciclate. Strădania lor continuă, iar din această toamnă vor apărea mai multe modele de acest fel.

Printre materialele folosite se numără fibrele PET din flacoane de băuturi reciclate, ori deșeuri rezultate în urma diferitelor procese industriale de prelucrare. Colecția Full-Cycle, acesta fiind numele pe care îl va purta, va îngloba 4 articole distincte, și anume o geantă pentru curieri, un rucsac, o sacoșă rezistentă și un toc pentru iPad. În poza de mai sus este ilustrată geanta pentru curieri, care va costa între 79 și 99$ în funcție de mărime. Are mai multe buzunare, dar și o bretea de care poți atașa un stop.

Rucsacul Amnesia este întărit cu spumă industrială și fabricată din același material ca și geanta pentru curieri. Volumul acestuia este de 28 de litri, are mai multe buzunare, precum și un compartiment pentru laptop. Prețul indică 99$ în acest caz.

Scrunchie Tote este sacoșa versatilă de care pomeneam mai devreme. Cu un volum de 18 litri și fermoar de închidere, poate fi folosită la multe alte activități pe lângă transportul lucrurilor cu bicicleta.

Ultimul, dar nu și cel din urmă, articol este tocul pentru iPad și pentru Kindle Fire, care costă 30$, respectiv 25$. Detaliile complete despre aceste produse pot fi găsite pe site-ul producătorului. 

Vezi Comentariu (1)
  • Toate bune si frumoase, dar daca nu poti sa le cumperi in Romania, tot degeaba. Eu am o geanta TB2, dar mi-am adus-o din USA. Foarte dificila treaba. Si chiar daca ar vinde cineva in RO genti d-astea, le-ar vinde, in spiritul pur romanesc, la preturi fenomenale. Prin urmare, iar degeaba.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twenty − 5 =