Acum citesti
Javelin Bolzano coboară ștacheta greutății: cadru de 691 de grame

Înființată în 1992, Javelin este o companie americană de biciclete cu sediul în Chicago ale cărei biciclete de carbon sunt fabricate manual în Italia de către Sarto. Cel mai recent model al lor, Bolzano, ne semnalează că această firmă are planuri mari, mai ales în ceea ce privește greutatea bicicletelor produse, dovadă stând cele 691 de grame ale unui cadru.

Javelin Bolzano este în mod clar o bicicletă destinată celor care le place aerul tare al munților, iar greutatea unei, de 5,9 kilograme confirmă acest fapt. Un cadru de mărimea 50 cântărește 691 de grame, dar producătorii afirmă că pentru prețul corect, mai pot face dispărute 50 de grame fără a compromite rezistența piesei. De asemenea, bicicleta este compatibilă cu seturile electronice și mecanice. Și că tot vorbim de bicicleta completă, greutatea uneia de mărimea 55 echipată cu SRAM Red, roți Lightweight și cockpit 3T este în jurul de 5,9 kilograme.

Influența italiană este omniprezentă. Garda este modelul de ciclocros al celor de la Javelin și a fost denumit după celebrul lac din Cizmă. Cadrul cântărește 1.280 de grame și este fabricat atât pentru frâne pe disc cât și cantilever.

Vezi Comentarii (2)
  • mda…americanii se pricep la fraiereala, pret exagerat… italienii le au cu designul si cu munca la negru:)) . daca sunt asa de tari sa vedem niscaiva componente sa-i dea pe spate pe japonezii de la Shimano =)))) . e la mintea cucosului ca o bicla mai usoara poate sa fie din aliaj de pe pluto , e mai supusa riscurilor de Crack, Split, Scratch =))) (joc prea mult CS:S :)))

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

9 − 4 =