Acum citesti
Univega pentru Freeride : RAM FR-5

„Playground Monster”. Asa descriu cei de la Univega, noua lor arma pentru Freeride. Afirmatia se bazeaza insa pe noua tehnologie cu care a fost inzestrat cadrul lui RAM FR-5 : cursa de amortizare mare pentru bascula dar si pentru furca, rigiditate foarte mare, un headtube conic si ax de 12 mm pentru partea posterioara.


Iar acum, sa traducem aceste specificatii in cifre : cursa de amortizeaza a basculei este de 222 mm si este sustinuta de un amortizor Fox DHX RC2, o furca Fox 36 R180, specialitatea celor de la Fox in materie de Freeride ce beneficiaza de o cursa de 180 de mm si un angrenaj Truvativ Hammerschmidt FR cu o singura foaie ce lucreaza in echipa cu un schimbator de pinioane Sram X.0.


Cand vine timpul sa opresti aceasta bicicleta la timp, vei fi sustinut de un sistem de franare de la Avid, modelul CodeR, dotat bineinteles cu discuri mari, de 203 mm. Pentru a mai salva din greutatea totala a bicicletei, cei de la Univega au montat pe FR-5 un set de anvelope Schwalbe Muddy Mary pliabile, cu talon de kevlar.


via | Univega


Vezi Comentarii (2)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three × five =