Acum citesti
Traitor Ruben, oțel pentru ciclocros, cu iz modern

Oțelul este probabil materialul din care sunt făcute bicicletele care naște cele mai intense pasiuni. Ori îl adori, ori îl ignori. În orice caz, acest aliaj iese în evidență mereu și același lucru am putea să îl spunem despre Ruben, bicicleta de ciclocros a celor de la Traitor, care este o combinație de clasic și modern. Cât de reușită, îți rămâne ție să decizi.

Cadrul de oțel este duble-butted și compus din țevi Columbus, așa că din start ni se transmite că nu s-a făcut niciun compromis la acest capitol. Un artificiu estetic de care beneficiază sunt cabluri introduse prin cadru. Același material este utilizat și pentru furcă, iar ca plus de versatilitate există și urechi de montare a aripilor. Că modelul are un iz modern o confirmă headset-ul furcii, frânele pe disc și, parțial, setul SRAM Apex. Unii preferă primele două componente așa cum sunt prezente pe Ruben, pe când alții și-ar dori ceva mai clasic, precum frâne cantilever.

Prețul bicicletei este de 1.648$, dar cadrul poate fi achiziționat și separat pentru 599$.

Vezi Comentariu (1)
  • frumos design, interesanta pozitie a etrierului spate, imbinari placute…dar totusi un „traitor” :)))) adica?…cursiera cu frane pe disc ?! =))))))

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

six + one =