Acum citesti
tokyobike ajunge și în Europa

tokyobike este o măruntă companie producătoare de biciclete fondată în 2002 într-o suburbie a capitalei Japoniei, numită Yanaka. Faptul că numele bicicletelor este tokyobike nu denotă lipsă de inventivitate, ci mai mult un curent urban. Bicicletele din Tokyo nu pot fi orice biciclete, ci biciclete special făcute pentru Tokyo, cam în același fel în care mountain bike-ul este făcut pentru munte.

Cu ce sunt mai deosebite? Având în vedere aglomerația din Tokyo, un biciclist are nevoie de un vehicul foarte agil și practic. Acestea sunt principalele două coordonate ale tokyobikes, dar ca să fim cu totul exacți, enumerăm dintre caracterstici roțile de 650mm și înguste și cadrele de oțel ușoare și compacte care adaugă o notă de relaxare navetei zilnice sau diferitelor drumuri pe care cineva le parcurge pe două roți.

De curând, tokyobike și-a deschis două magazine în Europa, mai precis în Londra și Berlin. Un mic eveniment a fost organizat cu ocazia acestei reușite a companiei japoneze, eveniment concretizat într-o plimbare în grup numeros și pestriț pe străzile celor două orașe.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twenty + seven =