Acum citesti
Time ZXRS, vârful de gamă al francezilor pentru 2013

Marca Time are gânduri mari pentru anul viitor, acest lucru fiind evident după ce au lansat câteva poze cu noua lor capodoperă, ZXRS. Urmând a fi prezentată oficial în toamnă, cursiera va reprezenta vârful de gamă al producătorului francez, fiind peste actuala bicicletă care ocupă această poziție, RXRS.

Încă nu se cunosc detaliile tehnice complete al ZXRS, dar se pare că pentru construcția cadrului se va apela la același proces monococă, tija de șa va fi de fapt o prelungire a seat tube-ului ca și până acum, dar cu o formă mai aerodinamică iar “cocoașa” de pe top tube care mărește rigiditatea va fi la fel. Rămân valabile BB30 full carbon, ghidonul și tija aferentă produse în regie proprie precum și bascula asimetrică.

Vezi Comentarii (2)
  • Citez : „pentru construcția cadrului se va apela la același proces monococă”. Doar tringhiul fata este construit dintr-o bucata si este lipit de triunghiul spate. Pentru zona monoblocului se foloseste alta bucata separata ce are rolul unor „lugs” pentru partile de cadru (ca la constructia unor cadre de otel sau ca la bicicletele de carbon Colnago)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two + 15 =