Acum citesti
Silverback anunţă noua Scarosso!

Scarosso este noua cursieră aerodinamică a producătorului german Silverback. Bicicleta este momentan anunţată doar în versiunea Scarosso 4, cu cadru din carbon şi echipare Shimano 105, cu frâne hidraulice pe disc.

Producătorul spune despre noua Scarosso, că această nouă bicicletă pune la îndoială aerodinamica proiectată în mod convenţional. “Cadrul şi furca sunt construite în jurul ciclistului, insistându-se în mod special pe aerodinamică, performanţă, randament şi confort. Aceste caracteristici sunt holistic integrate pentru a oferi o armă completă”.

Silverback Scarosso 4

Cadrul din carbon nu este vopsit, finisarea fiind mată, în culorile naturale ale carbonului 3K. Jantele sunt din aluminiu şi poartă marca Surface, brandul propriu al nemţilor de la Silverback. Jantele Surface cu 28 gauri sunt încălţate cu anvelope Vittoria Zaffiro 700x28C, dar cadrul poate accept anvelope late până la 32C.

Geometrie Silverback Scarosso 4

Transmisia Shimano 105 FC-I7000, înseamnă mai precis angrenajul 50-34T şi caseta Shimano CS-I7000 105 cu 11 pinioane 11-30T. Schimbătoarele sunt Shimano 105 RD-I7000 GS pentru spate şi Shimano 105 FD-I7000-F pentru faţă, în timp ce manetele ergopower sunt Shimano STI7020.

Cockpit-ul format din ghidon, pipă, tijă de şa şi şa sunt din carbon şi aluminiu. Dacă tija de şa şi şaua sunt brandul propriu Surface, ghidonul din aluminiu este Vision Trimax Aero cu pipă integrată, compatibil cu sistemul electronic de schimbare a vitezelor Shimano Di2.

Greutatea nu a fost încă anunţată, dar preţul acestui model este cunoscut, fiind de 1999 euro.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

19 − 17 =