Acum citesti
Swift Carbon sfidează greutatea cu cele două noi modele

Compania Swift Carbon nu știe de glumă când e vorba de ține greutatea bicicletelor sale sub control, iar ultimele lor modele, Ultravox Ti pentru șosea și Neurogen pentru triatlon și contratimp, sunt complet în acest asentiment.

Ultravox Ti (foto sus) se poate lăuda cu un cadru de 840 de grame ale cărui cabluri trec prin interiorul său și care beneficiază de un bottom bracket BB30. Componenta principală este înzestrată cu un set SRAM Red 2013, ghidon și tijă Ritchey WCS și roți de carbon pentru anvelope Swift Trilium. Greutatea totală a bicicletei este una ridicol de mică și gravitează în jurul valorii de 5,85 de kilograme. Prețul cadrului este de 2.999$.

Neurogen va face deliciul triatloniștilor avizi de o bicicletă ușoară, aceasta cântărind sub 7,7 kilograme. Pentru o aerodinamică mai bună, are un head tube de 160mm alungit, frâne aerodinamice  și furcă integrată. La fel ca și Ultravox Ti, va fi echipată cu SRAM Red 2013, dar va fi posibilă și dotarea cu seturile electronice ale celor de la Shimano

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three × 1 =