Acum citesti
Stromer Basic


Acesta este modelul entry-level al producătorului elvețian Stromer. Entry-level doar pentru gamă, deoarece în priviința prețului se vor găsi mulți care să comenteze: dacă scoți din buzunar 2.999 de euro, poate fi al tău.



Deși alura ne amintește de un mountainbike, modelul Basic este dedicat doar mediului urban. Și deși nu ai cum să vezi, este susținut electric la pedalare. În teorie, este o specificație ușor de dedus din denumirea brand-ului însă în practică lucrurile stau cu totul altfel: acumulatorii încastrați în țeava inferioară a cadrului și motorul ascuns în butucul spate nu-l vor da de gol niciodată.


Inovația constă în faptul că o parte din enegrie este recuperată la frânări, acumulatorii putând astfel să se mai încarce cu un strop de „combustibil”.


Posibilitățile de personalizare nu sunt foarte extinse, dar cu toate acestea tot poți alege între trei culori ale cadrului și cel mai important, între două motoare electrice: unul de 250W iar altul de 500W. Cel mai puternic motor te poate purta cu viteze de până la 45 de km/h.


Nu ni se oferă indicii despre greutate și consider că nici nu este un aspect atât de important. Interesant este însă faptul că dacă te decizi s-o achiziționezi, timpul de așteptare pentru livrarea bicicletei este de două luni. De ce? Pentru că toate bicicletele produse de Stromer sunt realizate manual.


via Stromer


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seventeen − five =