Acum citesti
Specialized Tarmac SL4 2012


Tarmac SL4 este bicicleta pe care va concura Contador în Turul Franței, ediția 2011. Întreg cadrul a fost regândit pentru a-i reduce și mai mult din greutate dar în același timp pentru a-i crește rigiditatea torsională și laterală. Noul Tarmac SL4 este dealtfel cu 16% mai rigid decât modelul anterior iar comparat cu competitorii direcți, înregistrează cea mai mică masă totală. Astfel noul Specialized Tarmac SL4 cântărește doar 1.995 de grame (cadru, furcă, cuvete, angrenaj).



Bottom Bracket-ul și bascula sunt o singură piesă, care se întinde de la angrenaj până la urechile cadrului realizate tot din carbon, dar cu inserții de metal pentru a le proteja în timpul schimbului de roți.



Furca urmează același principiu precum cel al cadrului, fiind realizată din carbon și beneficiind de urechi similare pentru prinderea roții. În țeava inferioară a cadrului regăsim toate cablurile, ascunse perfect. Va exista și o versiune Di2 (schimbătoare electronice) dar nu au fost făcute publice date despre prețuri sau alte versiuni.


via Specialized


Vezi Comentarii (2)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twenty − eighteen =