Acum citesti
Gocycle G2R 2012


Schimbare de generație pentru Gocycle. Modelul G1 va fi înlocuit începând cu următorul sezon de modele G2R și G2S. Karbon Kynetics anunță într-un comunicat de presă modificările cu care va fi lansată noua bicicletă electrică.



Dacă la nivelul aspectului, ar putea exista câțiva indivizi care să confunde în continuare cele două modele, la nivel tehnic schimbările sunt semnificative. În primul rând greutatea bicicletei a scăzut simțitor, cântărind în prezent doar 14.9 kg (față de 16.1 kg). O valoare foarte bună pentru o bicicletă electrică.


În al doilea rând au fost operate modificări asupra acumulatorilor, care au acum o autonomie mai mare, de pâna la 64 de km dar cântăresc mai puțin. Schimbarea vitezelor se face electronic, anvelopele sunt mai late (60 mm) iar bicicleta beneficiază de un display LCD ce oferă informații esențiale despre bicicletă.


Din 2012 vor fi disponibile și un sistem de iluminare integrat dar și un portbagaj. G2R va putea fi achiziționat începând cu luna septembrie 2011, la un preț de 2.900 de euro.


via GoCycle


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × three =