Acum citesti
Specialized Shiv 2012


Mașinăria pentru triatlon a celor de la Specialized a fost prezentată oficial în cursul zilei de ieri, publicului larg. Este disponibilă ca bicicletă completă cu componente Shimano Dura-Ace Di2 însă cei doritori pot achiziționa cadrul separat. Odată cu cadrul primești angrenajul, tija de ghidon, aerobar-ul (ghidonul) și tija de șa.

De asemenea, toate versiunile lui Shiv vor conține și un rezervor pentru băuturi, a cărui dimensiune este strâns legată de mărimea cadrului. În orice caz, ar trebui să fie echivalentul unui bidon obișnuit. Cei de la Specialized îl denumesc „hydration system”.



Shiv va fi disponibil în 5 versiuni diferite cu echipări distincte în funcție de bugetul fiecărui cumpărător. Astfel, vei avea la dispoziție chiar și o versiune cu cadru din aluminiu, mai ieftină decât cea cu cadru din carbon.

Modelul de buget, Shiv Elite A1, utilizează componente Sram Apex și un sistem de transmisie cu 10 viteze. Este dotat cu o furcă din carbon și cu roți DT Axis 1.0. Modelele vor fi disponibile începând cu luna noiembrie 2011.

via Specialized


Vezi Comentarii (3)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eleven − 6 =