Acum citesti
Singlespeed sau cu viteze în câteva clipe: Pivot Les 29er

Cei de la Pivot Cycles tocmai au dat sfoară-n țară despre mountain bike-ul Les, un 29er rigid care mulțumită unui sistem anume este foarte simplu de transformat în singlespeed.

Până să ajungem însă la secretul acestei sporite compatibilități, merită menționat că Les beneficiază de un cadru ceva mai rigid decât media modelelor destinate cross-country-ului, însă proiectat să și asigure niște confort, cel puțin în punctele esențiale, totul la greutatea de 1,1 kilograme. Constructorul chiar se laudă că mulțumită fibrelor de carbon Exogrid și Isogrid, a reușit să ofere un hardtail de competiție, însă mai milos cu riderul aflat pe acesta din punct de vedere al confortului.

Și acum, câte ceva despre sistemul cu un nume cel puțin tendențios: Swinger System. Practic, acesta permite o schimbare rapidă a roții de spate, fără a fi nevoie să reglezi ceva la frână și deține un sistem de tensionare al lanțului. Doar câteva rotații sunt necesare pentru a întinde lanțul și a fi gata de folosit pe singurul raport de viteză.

Via Pivot Cycles

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 − one =