Acum citesti
Revenirea liniei Storm Breezer

Joe Breezer și ale sale mountain bike-uri sunt unul dintre acele lucruri care nu au nevoie de prea multe cuvinte de prezentare. Unul din pionierii acestui tip de biciclete, Breezer readuce în oferta mărcii care îi poartă numele linia de hardtail-uri Storm, 3 modele fiind 29-ere și unul având clasicele roți de 26 de inch.

Modelele Storm vor avea ca principal reper bugetul clientului, încercând să ofere în prețul perceput o calitate superioară. De fapt, Joe Breezer s-a străduit să incorporeze în aceste biciclete toate trăsăturile care i-au consacrat produsele – experiența trăită pedalând pe acestea, manevrabilitatea excelentă și rezistența în timp a bicicletelor.

Cel mai performant model al liniei Storm va fi 29 Comp, care va avea un cadru din aluminiu, hidroformat, dotat cu o furcă Suntour XCR LO 29 de 100mm. Echiparea va consta într-un tren de rulare Shimano de 27 de viteze, cu un schimbător de spate Shimano SLX și manete Alivio. Restul de componente sunt furnizate de către Oval Concepts, pe când marca WTB a fost aleasă pentru șa și jante. Prețul este de 899$ și mai multe informații pot fi găsite pe site-ul companiei.

Via Breezerbikes.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

11 − 11 =