Acum citesti
Devinci își împrospătează gama pentru sezonul următor

Canadienii de la Devinci au oferit o reprezentație remarcabilă la expozițiile din această toamnă prin 29er-ul de carbon Atlas și 26er-ul din același material Dixon, două biciclete full-suspension. Între timp, au mai introdus un model, Jack, un 29er hardtail din aluminiu, mai permisiv din punct de vedere al bugetului, și au schimbat aspectul și specificațiile modelului Leo, cursiera de top a firmei.

Modelul Jack beneficiază de 4 variante de echipare cu un preț ce nu depășește1.099$ pentru cea mai scumpă versiune, iar una din trăsăturile principale ale cadrului este hidroformarea sa. Referindu-ne tot la versiunea cea mai bine echipată, regăsim pe aceasta o furcă RockShox, în mare parte componente Shimano Alivio, frâne hidraulice de la același producător, anvelope CST și un cockpit din piese proprii ale Devinci. Doamnele interesate de bicicletă ar trebui să știe că există și o variantă mai potrivită anatomiei lor, modelul WF.

Trecând la cursiere, modelul Leo, cel mai performant al firmei, rămâne practic neschimbat, doar alte nuanțe fiind alese pentru a colora cadrul. Echiparea va consta în setul electronic Dura-Ace Di2, roțile provin tot de la japonezi, așa că bicicleta pare o alegere potrivită pentru cei care vor numai ce este mai bun. Nici de această dată canadienii nu le-au uitat pe doamne, și o variantă pe măsura lor este disponibilă prin Leo SL K WF, deși echiparea diferă, Ultegra fiind setul regăsit, precum și niște roți Mavic din eșalonul mijlociu al gamei.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nine − one =