Acum citesti
Scott Contessa Genius 2012: distracție pentru fete

Gama Contessa din 2012 a beneficiat de cel mai bun aspect pe care cei de la Scott au fost capabili să-l ofere bicicletelor pentru femei până în prezent.

Iar modelul Contessa Genius nu face excepție: aceeași combinație de negru cu mov, se regăsește și alte modele de top din gama dedicată femeilor, imprimând bicicletei un caracter sportiv dar totodată foarte atrăgător. Dacă totuși aspectul nu te încântă, poate că specificațiile tehnice te vor face să te răzgândești.

Din capul locului trebuie să-ți spun că noul Scott Contessa Genius utilizează un cadru din carbon (HMF), un material foarte ușor care scade grame bune din masa totală a bicicletei. Cursa suspensiilor de 150 de mm, îți va oferi pe lângă confort deplin, posibilitatea abordării unor trasee dificile de munte.

Pe lista componentelor ce trebuie menționate se încadrează și furca Fox 32 Talas RL, amortizorul Scott Equalizer 2 dar și sistemul de transmisie compus din Sram X9 sau X7. Frânele, cu discuri de dimensiuni generoase, provin de la Avid, modelul Elixir 7.

Greutatea este de asemenea de vis și va fi apreciată de orice fată care știe cât de mult contează masa totală a unei biciclete. Contessa Genius cântărește doar 12 kg, cu tot cu pedalele Shimano M520.

Informații pe larg găsești pe site-ul Scott-sports.com.

via Scott

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 × 3 =