Acum citesti
Schwinn Vestige cu cadru iluminat din in

Schwinn lanseaza odata cu modelul Vestige o bicicleta eco cu un cadru realizat din in. Mai mult decat atat, cadru emite o lumina galbena in intuneric pe anumite portiuni centrale ale tevilor superioare si inferioare. Fiind o adevarata inovatie in domeniu, modelul a castigat premiul EuroBike Gold Award 2010 pentru design inovator.


Avantajele cadrului din in sunt similare cu cele oferite de cadrul de carbon, insa sunt reduse semnificativ emisiile poluante rezultate din fabricarea acestuia. In plus, se bucura de avantajul de a prelua socurile venite de pe traseu la fel de bine ca un cadru din carbon. Cadrul este iluminat din interior cu ajutorul dinamului instalat pe bicicleta. Aceasta este de altfel un alt aspect eco, deoarece energia este generata din mers si nu sunt utilizate baterii pentru a alimenta sistemul de iluminare.


Alte aspecte eco ale modelului Vestige se regasesc la nivelul mansoanelor si al aripilor de ploaie, ambele realizate din bambus, dar si la nivelul anvelopelor, acestea fiind furnizate de Schwalbe, un model cu insertii de cauciuc reciclabil.


Transmisia este asigurata de componente Shimano si de cele noua pinioane instalate pe bicicleta. Bicicleta va fi disponibila cel mai probabil din primavara.


via | Schwinn


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fifteen + 16 =