Acum citesti
Scapin Ivor New, bicicleta 100% italienească

Scapin a introdus modelul Ivor New, o bicicletă fabricată în totalitate în Italia folosind tehnologia TT Matrix care permite oferirea unui design unic, a unei rezistențe sporite și a unor economii în materie de grame. Încă ceva: Ivor New se fabrică doar la comandă!

Ivor reprezintă vârful de gamă al colecției Scapin pentru 2012. Și se pare că italienii au mare încredere în progenitura lor, întrucât primul proprietar al unei astfel de biciclete beneficiază de garanție pe viață pentru aceasta.

Scapin Ivor este o bicicletă versatilă care face față oricărui traseu solicitant de șosea. Cadrul este supradimensionat în zona axului pedalier pentru a asigura integrarea totală a axului Press Fit. În același timp, furca de spate beneficiază de inovația Comfort Flex System care asigură un nivel ridicat de confort în timpul mersului, iar cablurile pentru frâne și schimbătoare trec prin interiorul cadrului. Ivor este echipată cu setul Shimano Dura-Ace, atât cel mecanic, cât și cel electronic, dar este compatibilă și cu seturile producătorilor Campagnolo și SRAM.

Pentru că Ivor New nu este fabricată în serie, ci la comandă, doar câte un angajat al Scapin are sarcina de a construi cadrul începând de la primele procese și până la aplicarea abțibildelor. Atenția ridicată în timpul producției, precum și tehnologiile de înalt nivel folosite asigură o bicicletă croită fidel după cerințele și dimensiunile viitorului posesor.

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

13 + 9 =