Acum citesti
Puch Strong Man: bicicletă de oraș cu aer vintage

Johann Puch a produs prima bicicletă în 1889 într-un mic atelier din Graz, Austria. De atunci și până acum tehnologiile s-au schimbat, însă aerul vintage a fost menținut pentru anumite modele din gamă. Este cazul și bicicletei Strong Man, un cărăuș urban, dotat cu două portbagaje din aluminiu pentru a deservi nevoilor citadine.

puch-strong-man

Și nu este vorba doar despre combinația de culori a bicicletei, marcante fiind în acest sens anvelopele albe care ne amintesc de vremurile trecute, dar și design-ul cu placheta mare pe care tronează numele Puch și care se află între cele două top-tube-uri ale cadrului.

Șaua este setată pentru confort maxim, fiind dotată cu arcuri, iar poziția pe bicicletă este una cât se poate de comodă datorită ghidonului orientat către ciclist. Echiparea este însă cât se poate de modernă și nu mai are nicio legătură cu trecutul: pe spate tronează un butuc cu trei viteze integrate ce provine de la Shimano, modelul Nexus, tija de șa cât și pipa sunt construite din aluminiu iar sistemul de iluminat face parte din gama Retro, modelul BL 112 Led pe față și Hermans H-Goggle Led pe spate. Un dinam este de asemenea prezent pentru a alimenta sistemul de iluminare.

Nu în ultimul rând trebuie precizată greutatea bicicletei, care așa cum te așteptai, nu poate fi mică pentru o bicicletă cu o asemenea construcție: 16.6 kg, dar care nu se vor resimți datorită faptului că 3 viteze la dispoziție.

Prețul este de asemenea rezonabil, bicicleta fiind foerită pentru 2.870 lei. Informații pe larg pe sportmood.ro.

via Sportmood

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fourteen + 15 =