Acum citesti
Oto Cycles: biciclete cu aer vintage

Oto Cyclues, cu sediul în Barcelona, este o companie specializată în construcția de biciclete vintage, cu aer de chopper sau de cafee racer. Cele mai spectaculoase modele se numesc simplu, Otok și Otor.

  oto_cylcles_OTOR_1

Acestea folosesc un motor integrat în butucul roții de spate și un acumulator puternic, furnizat de către Samsung, ascuns în rezervorul de combustibil de pe cadru. Este suficient de puternic încât să ofere o autonomie de maxim 60 de km și să te susțină până la 6 km/h fără să pedalezi. Începând cu viteze mai mari, va fi necesar și un efort suplimentar din partea ta.

oto_cylcles_OTOK

Cadrele sunt construite din oțel, iar restul de componente în principal, din aluminiu. Șeile bicicletelor sunt furnizate de Brooks. Modelul Otok (foto sus) folosește o furcă cu amortizor într-o prezentare mai puțin obișnuită, iar frâna de față se află în butuc.

oto_cylcles_OTOR

Modelul Otor (foto sus și jos) este chopper-ul din gamă, are o construcție cu un centru de greutate mult mai jos plasat și este dotat cu o furcă double crown, cât și cu frâne mecanice pe disc. Sunt dotate standard cu motoare de 250W însă poți opta și pentru un motor de 500 W. Iar cei care sunt deciși să cheltuiască și mai mulți bani, pot dota bicicleta cu un motor de 750W.

oto_cylcles_OTOR_2

Mai multe detalii găsești pe otocycles.com.

via Oto Cycles

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nine + 5 =