Acum citesti
Carbon Bike: un nou magazin specializat în vânzarea de biciclete

Carbon Bike este un nou magazin de biciclete localizat în Ploiești, iar unul din asociați, Daniel Bratu, ne povestește despre acesta. Să-i dăm cuvântul.

„Carbon Bike este denumirea comerciala a unei noi activitati din portofoliu companiei Reifen Trade Co, companie specializata in anvelope auto de mare performata din 2007.

DSC_0020
Am identificat aceasta oportunitate anul trecut cand unul din asociati a incercat sa dea un nou sens weekendurilor care parca aveau acelasi tipic si in plus o plimbare cu bicicleta conducea clar la eliminarea stresului, scaderea in greutate pe fondul imbunatatirii starii generale de sanatate, iar in plus m-am ales cu petrecerea unui timp mai mare alaturi de familie.

DSC_0011

Pana acum aceasta activitate mi-a adus numai avantaje, iar cand am realizat asta, i-am propus partenerului meu sa incepem aceasta noua activitate cu scopul declarat de a contagia cat mai multe persoane si in final sa le oferim posibilitatea de a se bucura din plin de toate beneficiile sportului pe doua roti.

DSC_0019
Ideea a fost curand pusa in practica si parca toate obiectivele s-au legat. Am devenit rapid dealer oficial Merida, Northwave si Sigma, apoi dealer Cannondale, Giro pentru ca in final sa aducem si marca Devron alaturi de Sram si Rock Shox. Totusi, surpriza am avut-o luna trecuta cand l-am cunoscut pe Dl. Dan Muraru la concursul de la salina Slanic, unde am reusit sa punem bazele unei colaborari cu Giant respectiv Mavic si Muc Off.

DSC_0016

Daca in domeniul anvelopelor auto suntem recunoscuti ca fiind specialisti in anvelope rare pentru masini speciale, in acest nou domeniu dorim sa fim recunoscuti ca fiind cei mai buni in service pentru bicicletele de calitate buna comercializate de noi.

DSC_0024

Am achizitionat o linie completa de scule Park Tool pe care cu mare maiestrie o va folosi colegul nostru Bogdan Burghelea, experienta lui la echipa nationala de ciclism a Italiei fiind de acum disponibila si pentru noi.
Produsele dupa cum am mentionat sunt toate numai de calitate superioara fiind intotdeauna convinsi ca o bicicleta buna inseamna mai mult decat frane , discuri si pinioane. Bicicleta functioneaza ca un intreg impreuna cu biciclistul de aceea noi oferim consultanta in alegerea unei biciclete potrivite atat biciclistului dar mai ales nevoilor si dorintelor lui pentru pedalat.
Ce am reusit observa pana acum este ca piata din Romania, respectiv Prahova, inca nu este matura, suntem la inceput de drum si acest motiv ne da speranta. Exista cereri de biciclete in care accentul se pune doar pe pretul cel mai mic sau cereri pentru biciclete foarte bine dotate desi probabilitatea de a folosi la maximum beneficiul unei dotari suplimentare nu poate fi definit de persoanele in cauza.
Asteptam cu mare interes cereri pentru biciclete de oras sau plimbari usoare cu familia pe drumuri neasfaltate si pentru asta chiar ne-am pregatit cu un stoc corespunzator. Dorim sa incurajam mersul pe bicicleta pentru orice persoana si la toate varstele pentru fiecare avem ceva de ofertat.
Fiind totusi la inceput, ne-am gandit si la un sistem prin care primii nostri 150 de clienti care se inregistreaza pe site sa beneficieze de un discount de 10% pe viata la orice produs cumparat. Chiar daca mai sunt doar cateva pozitii si lista se poate inchide ne gandim sa marim numarul celor care vor sa fie alaturi de noi pe viata.

IMG_0230
In final dorim ca voi toti sa va bucurati de pedalat, “ Enjoy to ride”, de aceea puteti admira echipamentul nostru oficial care va fi imbracat atat de ciclisti tineri cu perspectiva cat si de noi amatorii. Nu ne dorim sa creem o echipa de ciclisti de performata ci ne dorim sa strangem cat mai multe persoane sub echipamentul nostru pentru a promova un stil de viata sanatos asociat intotdeauna cu voie buna. Multumesc sponsorului oficial TopFactoring si TeleCredit reprezentate de prietenul meu de o viata Catalin Neagu.”

Poți accesa aici adresa magazinului, iar aici pagina de facebook.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

13 − 4 =