Acum citesti
Programul Bike Fest 2013

program_bikefest_2013_fr

Astăzi am primit programul complet, de la organizatorii BikeFest alături de următoarele informații:

BikeFest va asteapta pe 14 si 15 septembrie in parcul Izvor din Capitala, la festivalul biciclistilor urbani!
Am pregatit competitii inedite in care punem la incercare abilitatile si cunostintele despre biciclete si ii provocam pe biciclisti la dezbateri despre piste, drepturi si obligatii ale biciclistilor.

Daca vrei sa-ti schimbi bicicleta, acum este cel mai bun moment! La Bikefest vin cei mai importanti distribuitori de biciclete si cele mai mari magazine din Bucuresti cu oferte de nerefuzat, iar daca ai ceva de vanzare sau vanezi un chilipir, la BikeFest organizam prima licitatie de biciclete si accesorii.

Mai avem cel mai mare maraton de cycling organizat pana acum in Romania, super concerte: ROA, Vali Umbra & Infintu’ si Just Another Lie, proiectie de film, scurtmetraje, workshop-uri si ateliere creative, premii si multa voie buna.

Festivalul se bazeaza pe sprijinul organizatoric si de promovare al: SkirtBike, Freerider, BitaColor, NoMad Merida Racing Team (Prima Evadare), Veloteca, Protocala mecanica, Bike Polo, Digi 24, Radio Guerrilla, Academia Catavencu, Glamour, ziare.com, business24, Romania pozitiva, Getlokal, calendar evenimente, etc.

Inscrie-te acum pe www.ivelo/bikefest/!

via BikeFest

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five + 12 =