Acum citesti
Premieră: asigurare gratuită (distrugere/furt) pentru bicicletele DHS/Devron

Vești bune, în premieră pentru piața din România, de la DHS Bike Parts: aceștia vor acorda o asigurare gratuită tuturor clienților care achiziționează o bicicletă cu roți de 26 inch (sau mai mare), au 18 ani împliniți și care au domiciliul în România!

DHS Bike Parts, cel mai mare vânzător de bicicletele pe piața internă și totodată, distribuitorul mărcilor Devron și DHS, propune începând cu această primăvară un nou produs, Bikesig – oferit desigur, în exclusivitate, doar clienților săi. Proiectul este realizat împreună cu compania Asirom Vienna Insurance Group, iar polița va acoperi atât daune parțiale sau totale cât și furtul. Bikesig te asigură suplimentar și împotriva unor evenimente neplăcute, precum incendiile, inundațiile, accidentele rutiere sau chiar în caz de vandalism.

Ca să beneficiezi de această asigurare trebuie să achiziționezi o bicicletă DHS/Devron cu roți de minim 26 de inch, din magazinele DHS sau Cicletărie, iar astfel vei intra gratuit în posesia unei asigurări timp de 1 an. În viitorul apropiat, Bikesig se va oferi gratuit și bicicletelor achiziționate online prin site-ul afisport.ro, iar ulterior se va implementa acordarea acestei asigurări gratuite tuturor clienților de biciclete DHS și Devron, achiziționate prin oricare dealer autorizat DHS Bike Parts.

via DHS Bike Parts

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 × two =