Acum citesti
Norco Revolver 2019: noul full-suspension pentru XC

Pentru a avea o bicicletă pe care atleții Norco se vor putea baza la Olimpiada de la Tokyo din 2020, inginerii canadieni au conceput noul Revolver, cu o geometrie adusă la zi și cu o rigiditate mai mare cu 40% față de modelul anterior (impresionant, nu?). Interesant este faptul că vor exista două versiuni, una cu suspensii de 100mm și alta, cu suspensii de 120mm, mai capabilă în teren accidentat. Varianta de bază, Revolver 2 FS 120 2 va avea un preț de 4.000 de euro, pe când cea de top, Revolver FS 100 AXS, un preț de 8.700 de euro.

În ceea ce privește geometria, unghiul headtube-ul este amplasat la un impresionant 68.5 grade, pe când seat tube-ul, la 76 de grade. Valori aproape de neimaginat pentru o bicicletă de XC în urmă cu 5 ani. Chainstay-ul are o lungime de doar 420mm în dimensiunea S și de 430mm în dimensiunea XL, ceea ce o va face extrem de agilă. Reach-ul de 460mm este valabil pentru dimensiunea M, în varianta cu suspensii de 100mm și de 448mm pentru varianta cu suspensii de 120mm. Aceasta din urmă, va avea un headtube amplasat la 67.4 grade, departe poziționat undeva în zona de All-Mountain. Norco este un exemplu clar pentru direcția în care începe să migreze geometria modernă a bicicletelor de Cross Country.

Orice posesor de Revolver cu suspensii de 100mm poate înlocui simplu amortizorul și furca cu unele de 120mm, fără a mai face și alte modificări, cadrul fiind deja testat și pregătit pentru suspensiile mai mari. Versiunea de top va fi echipată cu noile schimbătoare wireless de la Sram, modelul AXS.

via Norco

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

thirteen − three =