Acum citesti
Americanii își pot asigura bicicletele, dar și pe ei înșiși

Ca într-o țară cu o economie sănătos dezvoltată și care ține cont și de nevoile populației, cetățenii Statelor Unite ale Americii își pot încheia o asigurare pentru bicicleta lor dar și pentru cazul în care sunt vătămați când merg pe aceasta.

Compania Markel a răspuns nevoii americanilor bicicliști și a lansat mai multe tipuri de polițe. În principal, acestea acoperă daunele provocate bicicletei prin coliziune, incendii, furt ori vandalism, și asigură înlocuirea pieselor de bicicletă, a echipamentului aferent purtat de biciclist sau a garanțiilor dacă bicicleta este închiriată. De asemenea, există și posibilitatea de a acoperi pagubele produse de un biciclist asigurat și de a beneficia de îngrijire medicală dacă titularul poliței este accidentat.

Cât despre costul unor asemenea polițe, acesta este de 10$/an, iar dacă se încheie mai multe polițe, sunt acordate și reduceri. Știrea nu poate decât să ne dea de gândit că într-o țară unde automobilul domnește fără pericolul de a fi detronat este posibil ca acest produs destinat (bi)cicliștilor să existe.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three × five =