Acum citesti
PiCycle ST 2011


PiCycle nu este o bicicletă ca oricare alta. Bineînțeles că poți deduce această afirmație doar aruncând o privire asupra formei, însă mai sunt și alte detalii pe care ar trebui să le afli.



În primul rând este o bicicletă electrică și poate atinge viteze de până la 50 km/h (în unele țări, necesită permis de conducere). În al doilea rând, nu se vrea a fi o bicicletă pentru oricine, ci doar pentru acele persoane care-i pot înțelege stilul.


PiCycle a fost gândită pentru cei care se deplasează în mediul urban și vor să fie mereu rapizi. În ajutorul lor vine motorul electric de 750 de wati montat în butucul roții anterioare care oferă o viteză maxima de deplasare de 30 km/h. Vestea bună este că acest e-bike are un limitator de viteză ce poate fi dezactivat direct din fabrică, dacă faci dovadă că deții un permis de conducere. Astfel, viteza maximă poate fi mărită pînă la 50 km/h.


Un alt gadget instalat pe PiCycles este interfața pentru smartphone-uri, denumită Pi-Q. Aceasta se conectează prin WiFi la telefonul tău mobil și poate fi utilizată pentru a porni bicicleta. Așadar, poate fi utilizată și pe post de antifurt. Tot la capitolul opționale, doritorii pot alege un set de roți de 26 inci (24 inci standard) cu anvelope Schwalbe Big Apple sau Continental Town&Country.


Cadrul este realizat din aluminiu și alături de furcă, beneficiază de garanție pe viață. Momentan, producătorul oferă modelul PiCycle ST la un preț de aproximativ 2.200 de euro. Acesta poate fi comandat de pe site-ul picycle.com.


via | PiCycle


Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eighteen − ten =