Acum citesti
PEdAL ED: Îmbrăcăminte pentru bicicliștii urbani

Indiferent dacă ești o persoană care folosește bicicleta doar pentru deplasări în oraș sau pentru mult mai mult de atât, trebuie să fi auzit de englezii de la Brooks. Da, tipii care produc șeile de piele. Ei bine, se pare că s-au gândit mai bine și au ajuns la concluzia că o plimbare cu bicicleta nu e de ajuns să fie comodă, ci și la modă.

Astfel, au preluat o parte din brandul PEdAL ED, care inițial fusese în întregime deținut de Hideto Suzuki,  axat exclusiv pe îmbrăcăminte pentru bicicliștii de oraș. Toate produsele sunt fabricate în Japonia și au fost prezentate pentru prima dată la Eurobike, anul trecut. Colecția include jachete, blugi, pantaloni, pulovere și tricouri, toate gândite să i se potrivească unui biciclist urban, atât ca stil, cât și ca funcționalitate.

Articolele vestimentare nu sunt dintre cele mai accesibile, un exemplu bun fiind majoritatea perechilor de pantaloni care costă în jurul a 200 de euro, cea mai scumpă pereche cifrând aproape 400 de euro.

Site-ul PEdAL ED este în totalitate funcțional, lucru care nu a fost dintotdeauna așa. Acolo poți găsi întreaga colecție a lor, dar poți și să achiziționezi produse prin magazinul on-line. Asta dacă nu ai un drum prin Marea Britanie, Rusia, Austria, Belgia, Franța, Italia, Elveția sau Germania, unde se află cele 20 de magazine fizice ale lor.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

15 + eight =