Acum citesti
Oradea este legată de Ungaria printr-o pistă de biciclete

Proiectele de cooperare transfrontalieră se pare că sunt de bun augur pentru bicicliști, după ce autoritățile orădene au anunțat că orașul de pe Crișul Repede va fi conectat de localitatea maghiară Berettyóújfalu, aflată la circa 40 de kilometri distanță, printr-o pistă de biciclete.

pista de biciclete

Partea și mai bună este că pista, preconizată a fi terminată în 2014, se va prelungi cu 15 kilometri, urmând să străbată integral Oradea și să se unească cu tronsoanele din sudul orașului, aflate spre ieșirea înspre renumita stațiune balneară Băile Felix. De asemenea, se poartă deja discuții pentru realizarea unor piste și în Felix, rețea care să fie conectată la pista transfrontalieră, deschizând astfel oportunitățile pentru dezvoltarea mersului pe bicicletă, atât utilitar, cât și turistic.

Via ebihoreanul.ro

Vezi Comentarii (2)
  • Intre titlul si continutul articolului este o grava discordanta. Va rugam sa faceti corelatia necesara: Ori pista este gata, si atunci in corupl articolului trebuie scris ca Oradea ESTE LEGATA DE… nu ca ”va fi legata de…” sau, daca pista nu e inca deschisa sau nu e nici macar construtia integral, atunci trebuie corectat tilul si rescris in genul ORADEA SE PRECONIZEAZA A FI CONECTATA,,,, ca ca ai idei sau planuri e una, si ai deja acea infrastructura este ceva total diferit….

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × 2 =