Acum citesti
Pistă de biciclete care unește două sate din Alba și traversează un parc dendrologic

Pe lângă municipiul Alba-Iulia va funcționa, în curând, o pistă de biciclete în lungime de peste 5 kilometri. Până aici, nimic special, doar că pista va fi chiar funcțională, având o lățime de 3 metri, va fi utilă, legând satele limitrofe Muncipiului Micești și Pâclișa, și va servi unui scop turistic clar, trecând prin Parcul Dendrologic Dr. Ioan Vlad – Valea Popii.

pista_biciclete_alba_iulia

Proiectul va fi finalizat la începutul anului viitor și, pe lângă calea pentru biciclete, va conține un punct de închiriere a acestora.

Sursa: Adevărul.ro

Vezi Comentarii (2)
  • Alba Iulia e putin diferita fata de majoritatea oraselor din Romania. De 2-3 ani s-au inceput amenajarea de piste de biciclete. Anul acesta au fost finalizate 2 piste de biciclete la intrarile in oras dinspre Cluj si Zlatna si una in zona istorica a orasului.
    Din pacate inca nu este nimic in zonele centrale si intens circulate ale orasului iar pe pistele de la intrarile in oras mai mereu gasesti masini parcate iar pe pista din zona istorica pietonii se plimba nestingheriti.

  • Decat nici o pista ne multumim si cele limitrofe. Adevarul e ca e cam inghesuit orasul. Nu mai pe unde sa faci si piste, din pacate.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

17 − 12 =