Acum citesti
Noul Vanmoof No 5 : Bicicleta crocodil

Vanmoof isi extinde colectia cu atragatorul si sofisticatul Vanmoof No 5. Noul model nu mai pierde vremea cu sisteme de securitate, dinam sau lumini la vedere: totul este wireless sau incorporat, astfel incat minimalismul este dus la extrem. Ca sa vedeti toate cele spuse mai sus cu proprii ochi, sunteti asteptati in curtea Ciclop sa-l admirati si sa-l testati.


Vanmoof No 5 are un cilindru ce adaposteste lantul integrat direct in cadru. Lantul, gros de 8 milimetri, poate fi extras aproape in intregime pentru a fi incolacit in jurul unui obiect fix sau direct de roata din fata, iar apoi prins, la loc, de cadru. Si nu este un lant oarecare: e capabil sa reziste unei greutati de 1.000 de kilograme, fiind practic indestructibil. Bagi, pur si simplu, cheia in cadru, iar bicicleta ta este in siguranta. Sistemul de securitate a fost conceput impreuna cu renumitul producator german Abus. Vanmoof No 5 a fost deja laureat cu mai multe premii, printre care celebrele Eurobike si BikeExpo.


Clasic


Bicicletele minimaliste si extrem de functionale de la Vanmoof au fost gandite alaturi de consumatori. Rezultatul este o masinarie din aluminiu cu design revolutionar, ce pastreaza, totusi, liniile clasice. Desi pare simpla, bicicleta din aluminiu este dotata cu lumini pe LED-uri ce se alimenteaza de la soare sau direct de la calculator, printr-un port USB. Clema ce prinde bara de fixare a seii este, la randul ei, integrata in cadru, oferind un design si mai simplist bicicletei.


Bicicleta mai este dotata cu o sa Brooks, trei viteze in butuc, frana de pedala pe spate si in butuc pe roata din fata. Aluminiul extra-usor si anti-coroziv din care este realizat cadrul face din Vanmoof bicicleta ideala de folosit in jungla urbana.


Gasesti mai multe informatii despre Vanmoof No. 5 pe ciclop.eu.


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

9 − 5 =