Acum citesti
Noul Vanmoof Düsenjäger


Ai în față ultima creație a celor de la Vanmoof. Nu ne mai surprinde faptul că o bicicletă Vanmoof câștigă un premiu de design, însă îl obține, culmea, înainte de lansarea planificată pentru vara acestui an. Și nu orice premiu! Este vorba de faimosul Red Dot Design Award 2011, recunoștiință de care nu se bucură foarte multe produse.



Linia de design a lui Düsenjäger aduce cu ceea ce ne-a obișnuit Vanmoof până în prezent. Beneficiază de un cadru din aluminiu anodizat, gamă completă de componente Sturmey Archer (atenție, nu este un single speed, ci are două viteze ce se regăsesc în butuc), șa și manșoane calitative provenite de la SYAD (Sit Your Ass Down), apărători de noroi, anvelope Schwalbe Big Apple și protecție pentru lanț.


Aspectul reușit al bicicletei este întregit de jantele roșii, duble și bineînțeles anodizate asemenea cadrului sau furcii. La fel ca pe Vanmoof VM5 și pe Düsenjäger există un antifurt integrat de proveniență ABUS.


Dacă dorești să intri în posesia ei, va trebui să grăbești procesul de comandă, deoarece Düsenjäger este disponibil doar într-o serie limitată. Iar prețul cu siguranță nu-ți va goli buzunarele: aproximativ 880 de euro.


Detalii pe vanmoof.com, red-dot.de sau ciclop.eu.


via Ciclop


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 × 2 =