Acum citesti
Noul Specialized Hardrock 2012


Toți cei care vor să pășească în segmentul producătorilor premium, au posibilitatea de a opta pentru noul Specialized Hardrock, versiunea 2012. Modificările față de anii anterior sunt de ordin estetic, însă cei de la Specialized ne asigură de calitatea excepțională a cadrului din aluminiu și de finisajele foarte bune ale acestuia.



Echiparea, așa cum poți ușor deduce, este entry-level, însă încearcă să compenseze cu mici artificii, precum frânele pe disc. Provin de la Tektro și sunt mecanice, modelul Novela promițând performanțe decente chiar și cu discurile de 160 de mm. La nivelul furcii întâlnim Suntour-ul XCT cu brațe de 28 de mm și cu o cursă de 80 de mm iar la nivel de transmisie, schimbătorul de pinioane Sram X3 pentru 7 viteze care face echipă cu schimbătorul de foi Shimano Altus.


Anvelopele provin din casa Specialized, modelul Fast Trak LK Sport fiind furnizat în dimensiunea 26 x 2.0. Dacă vine vorba de greutate, producătorul nu furnizează cifre oficiale, dar cu siguranță nu este vorba de o bicicletă ușoară. Mai ușor de digerat este mai degrabă prețul acestei biciclete, Specialized oferind modelul Hardrock 2012 pentru aproximativ 420 de euro.


Informații suplimentare găsești pe specialized.com.


via Specialized


Vezi Comentarii (5)
  • Bun, deci imi dau seama ca nu ai inteles ideea de premium. Specialized, la fel ca Trek sau Giant sau Scott investesc in tehnologie. Asta presupune: materiale pentru cadre, sisteme de amortizare, studii asupra tevilor cadrului etc. Apoi sunt evenimentele sustinute, competitiile, prezentarile si tot asa. Corect, platesti si o parte din distractia lor, dar platesti si calitatea produsului respectiv. Compara doar sudurile unui Specialized cu cele ale unui Cube spre exemplu si vei intelege la ce ma refer…

  • De cadru nu ma leg, nu am apucat sa vad un S de aproape. in schimb echiparea e cam slabuta, producatorii de mai sus aveau optionalele de si mai sus la acelasi pret/bicla.

    No pun intended

  • De cand urmaresc forumurile de biciclete totdeauna sunt unii care spun ca o bicicleta are o echipare slaba,ce sa mai cred eu care vreau sa imi cumpar o bicicleta ca trebuie sa cumpar una ca in tutl frantei sau din campionatul mondial de mountain bike ca sa am echipare buna ?
    Altfel nicio bicicleta nu are chipare buna…ce sa mai inteleg?

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 × 4 =