Acum citesti
Noul Shimano Sora, ideal pentru șosea și oraș

Linia de componente Shimano Sora este acum varianta ideală pentru cei care doresc o bicicletă care să împace rigorile pedalatului pe șosea cu agilitatea necesară deplasării pe două roți în oraș. Noul set asigură confort sporit și încredere în faptul că va funcționa ireproșabil. Sora este disponibilă de acum și în varianta pentru ghidon drept.

Dacă dorești o evadare de week-end care să te ducă departe de stresul orașului, Sora este un partener de luat în calcul. Cele 9 pinioane ale casetei sale, cu mărimi cuprinse între 12-30 de dinți, fac casă bună cu angrenajul compact cu două plăci de 46-34 de dinți. În același timp, poți opta la fel de bine pentru alte mărimi ale plăcilor, de 52, respectiv 39 de dinți, dacă ești o persoană mai sportivă.

Pentru o versatilitate mai mare a bicicletei, Sora este acum disponibil și cu manete de frâna/schimbător pentru ghidon drept. Pentru a reuși acest lucru, departamentul de șosea a împrumutat tehnologia Rapidfire Plus de la departamentul de mountain bike. În plus, aceste manete sunt compatibile cu mai multe tipuri de frâne Shimano: cu noile V-brake compact, cu frânele mecanice pe disc de mountain bike, cu frânele mecanice pe disc de șosea și, firește, cu BR-3500, frâna originală a setului Sora.

Setul este disponibil în varianta de culoare Mica Black.

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

thirteen + fifteen =