Acum citesti
Noul Intense Uzzi 2012: armă letală

Denumirea ar trebui să fie cea care-ți trezește imediat interesul pentru acest full suspension, unul dintre cele mai cunoscute printre iubitorii genului.

Intense Uzzi 2012 nu se diferențiază foarte mult față de versiunea anului anterior, cei de la Intense dorind să păstreze tot ce a avut bun acest model și să aducă îmbunătățiri suplimentare acolo unde era cazul. Uzzi se vrea a fi o bicicletă multivalentă, la fel de sigură pe coborârile foarte dificile și suficient ușoară pentru traseele de All Mountain. Pentru abordarea unei varațiuni atât de mare de trasee, vin în ajutor reglajul pentru amortizor dar și reglajul pentru ampatament, care se realizează din urechile cadrului. Cele trei foi ale angrenajului ne comunică faptul că bicicleta poate fi utilizată fără probleme și în ture mai lungi.

Datorită construcției suspensiei, Intense a optat pentru un schimbător de foi Direct Mount, pentru montarea acestuia nemafiind necesară versiunea cu colier de prindere. Împreună cu o furcă de 180 mm, unghiul headtube-ului este de 65 de grade, pe când utilizat cu o furcă de 160 de mm, unghiul lui headtube-ului lui Uzzi, se modifică la 66 de grade. Pentru a îmbunătăți capacitatea de urcare, poziția rider-ului a fost schimbată prin modificarea unghiului seat tube-ului, de la 73 la 69 de grade.

Cadrul, livrat împreună cu un amortizor Fox Kashima RP23, va fi oferit pentru 2.400 de $.

via Intense Cycles

 

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

6 − 3 =